Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Mi szívvel-lélekkel alkotunk és ennek az örömét szeretnénk átadni Neked. Ezt szimbolizálja a HEARTIST név, ami a heart (szív) és az artist (művész) szavak összeolvasztásából született meg.

Szeretjük a szép dolgokat és imádunk alkotni. A Heartist azért jött létre, hogy az alkotás felhőtlen örömét adjuk át Neked. Megkímélve téged minden bosszankodástól, amit az esetleges sikertelen próbálkozások jelenthetnek egy-egy kreatív projekt megvalósításakor.

Biztos Te is sok elképesztően szuper, inspiráló DIY videóval találkoztál már a neten. Talán már az is előfordult veled, hogy valamelyik annyira megtetszett, hogy megpróbáltad elkészíteni. Ekkor azzal szembesülhettél, hogy nem lehetett tudni pontosan mit használnak a videóban, hol lehet azokat beszerezni, továbbá se sablon, se pontos útmutató nincs az elkészítéshez. Nos, nem vagy ezzel egyedül és innen jött az öltet, hogy olyan „csináld magad” - divatosabb nevén DIY - csomagokat készítsünk, amiknek a segítségével bárki könnyedén elkészítheti az adott dekorációt, ékszert, alkotást. Mindent pontosan megterveztünk, végig gondoltunk és előkészítettünk Neked, illetve minden csomaghoz külön videót csináltunk, amiben megmutatjuk, hogy hogyan kell elkészíteni az általad kiválasztott tárgyat.

Szeretnénk, ha az alkotás igazi kikapcsolódást, felhőtlen örömöt jelentene számodra is és a végeredmény büszkeséggel töltene el, amikor csak ránézel. Ezért a Heartist csomagok úgy lettek kitalálva, hogy minden különösebb DIY tapasztalat nélkül is, biztos legyen a siker.

Fedezd fel a benne rejlő alkotót! Lepd meg szeretteidet egyedi kézzel készült ajándékokkal vagy varázsold otthonosabbá a lakásodat a saját magad által készített dekorációkkal.

 

Heartist csomagjaink tartalma:

  • Segítő videó: Lépésről-lépésre megmutatunk mindent és Veled együtt készítjük el a kiválasztott kreatív projektet.
     
  • Szükséges eszközök és alapanyagok: Az elkészítéshez szükséges alapanyagokat, eszközöket, sablonokat mind megtalálod a csomagban. Ha valamilyen szerszámra szükség lesz még az elkészítés során, akkor azt a csomag részletes leírásánál jelezzük és webshopunkban ezeket is be tudod szerezni.